Galerija proizvoda

Ovdje možete pogledati naše proizvode koje smo svrstali u tri kategorije, sa ciljem lakšeg pronalaženja željenog elementa. Također smo uključili u preglednik i maloprodajne cijene svakog pojedinačnog elementa, zajedno sa njegovim dimenzijama. Izaberite drvo. Izaberite prirodu. Vaš BENF.

Bračni kreveti su najbolji izbor za parove koji žele maksimalan komfor prilikom spavanja. Njihova veličina vam omogućava i druge pogodnosti kao što je miran san mališana sa njegovim roditeljima ili dovoljno slobodnog mjesta za kućnog ljubimca. Naši bračni kreveti izrađeni su od prirodnih materijala, modernog su dizajna i izrazito kvalitetne izrade.

• vidi galeriju •

Kada govorimo o krevetima koje svrstavamo pod ovu kategoriju, uopšteno možemo reći da imaju predefinisane jedinstvene dimenzije. Prije svega, riječ je o krevetima za Vašu spavaću sobu, modernog i inovativnog dizajna, koji su izrađeni od prirodnog masiva, i koji uz udoban dušek ili madrac mogu biti idealno mjesto za odmor nakon napornog radnog dana..

• vidi galeriju •

Dječija soba je mjesto za igru, rad, učenje i druženje sa prijateljima. Svako dijete treba vlastiti kutak u kojem će biti sretno i zadovoljno. U ovoj sekciji nudimo krevete koji će svojim šarmom i kreativnošću osvojiti i djecu i roditelje. Ne zaboravite obezbijediti miran i nesmetan san svome djetetu, te odaberite i odgovarajući dječiji madrac. Za sve naše super junake i princeze...

• vidi galeriju •

Ako govorimo o bračnim krevetima, krevetima za samce, ili pak o dječijim krevetima modernog, inovativnog ili rustičnog dizajna, izrazito kvalitetne izrade i završne obrade, bilo da su od prirodnog masiva, pločastog materijala ili tapacirani, s pravom možemo istaći da su veoma bitan element pri uređenju spavaće sobe. Od odabira ovih kreveta zavisi stil, dizajn i dimenzija ostalog nameštaja u spavaćim sobama.